Skip to main content

Πιστοποίηση του Ομίλου μάς ως Great Place to Work® για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Για μία ακόμη χρονιά -την τρίτη συνεχόμενη-, επιβεβαιώθηκε η αφοσίωση του Όμιλου μάς στην επίτευξη υψηλών προτύπων στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς επαναπιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®. Η διάκριση αυτή, που αποτελεί αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης ερευνητικής αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου, αναδεικνύει την αριστεία του εργασιακού περιβάλλοντος. Ο Όμιλος ξεχωρίζει για την καλλιέργεια μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους και προωθεί δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης. Πάντα σε ένα πλαίσιο όπου η εξέλιξη των ατομικών ικανοτήτων συνδέεται με τους συλλογικούς στόχους και την κοινή προσπάθεια.

Το Great Place to Work® είναι ένας διεθνής οργανισμός έρευνας και αξιολόγησης του εταιρικού εργασιακού περιβάλλοντος. Προσφέρει πιστοποίηση και διεθνή αναγνώριση στις επιχειρήσεις εκείνες που διακρίνονται για την εργασιακή κουλτούρα, μεγάλου βαθμού εμπιστοσύνης και απόδοσης, που έχουν καλλιεργήσει για τους εργαζομένους τους.

Ο Όμιλος μάς απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού του μέσω του ερωτηματολογίου έρευνας Trust Index. Η έρευνα επικεντρώθηκε σε πέντε σημαντικές παραμέτρους που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία που βιώνει κάθε εργαζόμενος στον εργασιακό χώρο:

  • αξιοπιστία της διοίκησης
  • σεβασμός προς τους εργαζόμενους
  • αίσθημα δικαιοσύνης στο περιβάλλον εργασίας
  • υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι, και
  • συντροφικότητα που αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο

Η προσέγγιση του Όμιλου βασίζεται σε αξίες όπως η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η υπερηφάνεια και η ομαδικότητα, καθιστώντας τον πέρα από επιτυχημένο εργοδότη και πρωτοπόρο στη διαμόρφωση ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος που ενδυναμώνει τους εργαζόμενους. Με βάση τη στρατηγική βιωσιμότητας του Ομίλου, το Great Place to Work® επιβεβαιώνει πως η επιχειρηματική επιτυχία συνδέεται άρρηκτα με τη σταθερή επένδυση στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τη Μέλανι Μιχαηλίδου, Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, «Η πιστοποίηση του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνάδει απόλυτα με την αποστολή του «να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα». Με ανθρωποκεντρική προσήλωση, οικοδομούμε  μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα. Εμπνεόμαστε από τη δύναμη της συνεργασίας, τη θέληση των ανθρώπων μας να εξελιχθούν και το πάθος τους για δημιουργία, μέσα σε ένα ανοικτό περιβάλλον προόδου και ανάπτυξης».

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων και ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Butterfly Beauty  Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του και ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.