Skip to main content

Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Για τους μπόμπιρες που βιάζονται να μεγαλώσουν η νέα ταινία Nannys!

Πόσοι από εμάς δεν ανυπομονούσαμε ως παιδιά, να έρθει η μέρα που θα μεγαλώσουμε για να κάνουμε όλα τα πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι;

Η ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια της Nannys, έρχεται στις οθόνες μας και παρουσιάζει ακριβώς αυτό το σκεπτικό, με χιούμορ, τρυφερότητα και αγάπη! Ασχέτως αν οι γονείς ενστερνίζονται αυτή την επιθυμία των μικρών τους, το πρώτο τους μέλημα είναι να τα στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να προχωρούν πάντοτε στο επόμενό τους βήμα, με άνεση και αυτοπεποίθηση!

Τα Nannys, ως ένα brand το οποίο κατέχει ένα υψηλό μερίδιο στην αγορά οφείλει να μην επαναπαύεται ποτέ και να αναζητά το καλύτερο. Το σλόγκαν τους «Φτιαγμένα με αγάπη» είναι αυτό που δείχνει την αφοσίωση τους προς το καλύτερο. Γι’ αυτό και μεγαλώνουν , εμπλουτίζουν και εξελίσσουν την γκάμα τους με βάση τις ανάγκες των γονέων αλλά και παράλληλα ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς. Γι’ αυτό και κάνουν το επόμενο βήμα προς την εξέλιξη τους. Προχωρούν στο λανσάρισμα των νέων πάνων βρακάκι Nannys Sensitive Pants που έρχονται για να αλλάξουν τα πάντα.

Οι νέες πάνες-βρακάκια Nannys Sensitive Pants είναι ειδικά σχεδιασμένες για μεγαλύτερα και πιο δραστήρια παιδάκια, μεταξύ 1,5 έως 3 χρονών. Διαθέτουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως τεχνολογία “all around elastic”, comfy-fit, εκχύλισμα χαμομηλιού, δείκτη υγρασίας, και όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις, ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών τους. Επιπρόσθετα, ο έξτρα απορροφητικός πυρήνας Dry Matrix που κλειδώνει την υγρασία στο εσωτερικό της πάνας, επιτρέπει να χρησιμοποιούνται και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο εύκολος τρόπος που μπορούν να τραβηχτούν πάνω και κάτω σαν κανονικό εσώρουχο, βοηθάει τη διαδικασία εκπαίδευσης της τουαλέτας.

Από το 1984 μέχρι σήμερα, τα Nannys συνεχίζουν να είναι ο καλύτερος σύμμαχος της νέας σύγχρονης οικογένειας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, φτιαγμένα πάντα με αγάπη. Τον σχεδιασμό και τη στρατηγική της καμπάνιας έχει αναλάβει η Gnomi Integrated Communications.

Δείτε την ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια της Nannys Sensitive pants εδώ: Νέες Nannys Sensitive Pants TVC

nannys pants

Σχετικά με τα Nannys

Η ιστορία ξεκινά τη δεκαετία του 80. Μια εποχή πολύ διαφορετική, με λίγες επιλογές αλλά με μεγάλες ανάγκες. Οι μαμάδες τότε αλλάζαν τα μωράκια τους με ρούχινες πάνες, καθώς δεν είχαν άλλη επιλογή. Kαι μετά εμφανίστηκαν τα Nannys, συγκεκριμένα το 1984, φέρνοντας την επανάσταση! Με μια οικονομική πρόταση, τα Nannys παρείχαν στις μαμάδες τις πάνες μίας χρήσης, που ελευθέρωσαν τα χέρια τους και τους έδωσαν περισσότερο χρόνο με τα παιδάκια τους.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Τα Nannys κατέκτησαν την καρδιά των Κύπριων μαμάδων και πολύ γρήγορα μπήκαν σε κάθε σπίτι και κάθε παιδικό δωμάτιο. Έγιναν πιστός σύμμαχος για κάθε γονιό. Από το σλόγκαν «Το μωρό σας θέλει αμ και Nannys!» στο «Nannys, φτιαγμένες με αγάπη!», τα Nannys κράτησαν πάνω από 140 χιλιάδες παιδιά στεγνά και άνετα.

Από το 1984 μέχρι και σήμερα, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια: Να φτιάχνουμε με αγάπη το καλύτερο δυνατό προϊόν, για να κρατάμε κάθε μωράκι στεγνό και κάθε γονιό ξέγνοιαστο! Γιατί είμαστε κι εμείς γονείς και ξέρουμε!

Σήμερα, τα Nannys διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Οι σειρές Nannys Sensitive και Nannys Baby Love είναι φτιαγμένες με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα μωράκια. Παράλληλα, η σειρά μαρωμάντηλων Nannys Fresh έρχεται να συμπληρώσει τη φροντίδα και να προσφέρει ό,τι καλύτερο για ό,τι πολυτιμότερο έχουν οι γονείς στον κόσμο.

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων λιανικής που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες: Beauty Line, Holland & Barrett, , Yves Rocher και Butterfly Beauty Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης. Στο ευρύ πεδίο της επιχειρηματικής του λειτουργίας, ο Όμιλος έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, προϊόντα των οποίων εκπροσωπεί και διανέμει στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το brand Nannys:

http://nannys.com.cy/