Skip to main content

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ αναλαμβάνει τη διανομή των μοναδικών Ελληνικών ροφημάτων από μίγμα βοτάνων 12GODS, σε βιοδιασπώμενες κάψουλες στην Κύπρο.

Σε μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία προχώρησε ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ο οποίος αναλαμβάνει τη διανομή και προώθηση των Ελληνικών βιολογικών ροφημάτων από μοναδικά χαρμάνια βοτάνων, σε βιοδιασπώμενες κάψουλες, 12GODS.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών είναι απόρροια της επιλογής βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου, ο οποίος αναζητεί συνεχώς ευκαιρίες για να εντάξει στη γκάμα προϊόντων του, επωνυμίες προϊόντων που συμμερίζονται τις πρακτικές βιωσιμότητας που εφαρμόζονται από τον Όμιλο.

Σχετικά με την 12GODS

Η εταιρεία 12GODS έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο των ροφημάτων βοτάνων υψηλής ποιότητας με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, αλλά και παράλληλα να διαφυλάξει το πράσινο μέλλον του πλανήτη μας, με την διάθεση στην αγορά μοναδικών χαρμανιών από Ελληνικά βότανα,  σε καινοτόμες κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso™.

Αντλώντας έμπνευση από την Ελληνική μυθολογία, η 12GODS μετουσιώνει το μεράκι των καλλιεργητών βοτάνων σε ένα απολαυστικό, ευεργετικό ρόφημα για απαιτητικούς καταναλωτές. Για πρώτη φορά, η 12GODS δημιουργεί 4  μοναδικά  χαρμάνια βοτάνων με πιστοποιημένα  οφέλη για την υγεία και υπέροχη γεύση σε μια κάψουλα single serve, που συνδυάζει μια σειρά από καινοτομίες στον τρόπο παραγωγής της. Απώτερος σκοπός η δημιουργία και προσφορά ενός πρωτοποριακού προϊόντος, ανώτερης ποιότητας, όπου με έναν απλό, εύκολο και έξυπνο τρόπο, απαντά στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Το πρώτο βήμα της 12GDS αποτελείται από 4 ροφήματα, μέσα από μελετημένες συνταγές για έναν υγιεινό, φυσικό τρόπο ζωής.
Minthi (μέντα, μολοχάνθη, ιξός, μάραθος)

Δροσερό και γλυκό ταυτόχρονα, ένα αναζωογονητικό χαρμάνι με βάση την μέντα, η οποία συνεισφέρει στην ομαλή εντερική λειτουργία. Η μολόχα υποστηρίζει την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και διευκολύνει την πέψη, ενώ ο μάραθος έχει σπασμολυτική και χωνευτική επίδραση.

Aphrodite (ιβίσκος, λουΐζα, χαμομήλι, κάρδαμο)

Χαρμάνι με όξινη και ελαφρώς πικρή γεύση, από βότανα της Ελλάδας και της Ανατολής. Το κύριο συστατικό, ο ιβίσκος, έχει διεγερτική και τονωτική δράση και ιδιότητες που ενισχύουν την αντοχή έναντι της φυσικής και νοητικής κόπωσης, ενώ συνεισφέρει στη νεφρική απέκκριση του νερού. Η λουΐζα έχει διουρητική επίδραση. Το χαμομήλι ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού και προάγει την απώλεια βάρους, ενώ οι αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες του κάρδαμου ενισχύουν την ανοσολογική απόκριση.

Zeus (τσάι Ολύμπου, ευκάλυπτος, χαμομήλι, τσουκνίδα, θυμάρι)

Δυνατό χαρμάνι με πλούσια γεύση από κατεξοχήν ελληνικά βότανα με κύριο το τσάι του Ολύμπου. Ο ευκάλυπτος ανακουφίζει τον ερεθισμό της στοματικής και φαρυγγικής κοιλότητας. Το χαμομήλι απαλύνει με φυσικό τρόπο αναπνευστικά προβλήματα, όπως ο βήχας. Η τσουκνίδα προάγει την απόχρεμψη, ενώ το θυμάρι συνεισφέρει στη φυσική άμυνα του οργανισμού.

Erodas (δίκταμο, τριβόλι, τσουκνίδα, μέντα, γλυκάνισος)

Ήπιο χαρμάνι, με επίγευση από πράσινες νότες, ένα αφροδισιακό ελιξίριο με κύριο βότανο τον «έρωντα» ή δίκταμο. Περιέχει τριβόλι, το οποίο συνεισφέρει στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και επίδοσης, ενώ στηρίζει την υγεία των αναπαραγωγικών οργάνων. Επίσης τσουκνίδα που αναζωογονεί τον οργανισμό, καθώς και γλυκάνισο που διεγείρει τις εκκρίσεις των αδένων.

Οι καινοτομίες των βιοδιασπώμενων κάψουλων 12GODS
  • Κομποστοποιήσιμη κάψουλα με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα. Βιοδιασπάται πλήρως εντός 23 εβδομάδων στο χώμα. Έχει πιστοποιηθεί από την Climate Partners ως προϊόν με ουδέτερο ενεργειακό αποτύπωμα, ενώ κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ενέργεια που παράγεται από τον αέρα, τον ήλιο, την υδροηλεκτρική ενέργεια και το βιοαέριο, στέλνοντας ένα σημαντικό και θετικό μήνυμα.
  • Χάρτινο διηθητικό φίλτρο που εγγυάται την ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα καθώς εμποδίζει τη διαφυγή ιζημάτων στο φλιτζάνι και φιλτράρει το τελικό προϊόν, διατηρώντας ταυτόχρονα τον οικολογικό του χαρακτήρα.
  • Αεροστεγής σφράγιση σε περιβάλλον αζώτου που αδρανοποιεί τη μικροβιακή ανάπτυξη και την αλλοίωση των βοτάνων. Αυτή η διαδικασία μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στο ράφι, διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα των βοτάνων, χωρίς να απαιτούνται συντηρητικά.