Skip to main content

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ INTERNSHIP

Τα Προγράμματα προσφέρουν σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να ζήσουν μια ολιστική εμπειρία εργοδότησης σε ένα απαιτητικό και καινοτόμο περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια των Προγραμμάτων Θερινής Απασχόλησης και Internship παρέχονται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία μάθησης μέσω πραγματικής εργασιακής εμπειρίας και κατάρτισης , τεχνικής και επιχειρηματικής καθοδήγησης. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια μίξη επιτόπιας εργασίας και υλοποίησης συναρπαστικών project, πάντα με την καθοδήγηση των καταρτισμένων και έμπειρων στελεχών μας.

Τα Προγράμματα στοχεύουν στην προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, στην εξέλιξη των δεξιοτήτων τους και στην παροχή εφοδίων που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη.

Στα Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης και Internship έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν φοιτητές σε κλάδους συναφείς με τους τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου, όπως Marketing, Logistics, Finance, Business Analytics & Innovation, Βιωσιμότητα, Digital Transformation κτλ.

Το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης πραγματοποιείται κατά τη θερινή περίοδο, από τις αρχές Ιουνίου έως και τα μέσα Αυγούστου.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού λαμβάνει αιτήσεις για το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης από το Νοέμβριο μέχρι και τα τέλη Απριλίου.

Αποστολή βιογραφικού:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους, καθώς και μια συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@cap.com.cy διευκρινίζοντας τη θέση που τους ενδιαφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

  *Υποχρεωτικό πεδίο

  Παναγιώτης ΔιονυσίουΔιευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής

  Ο οργανισμός Παπαέλληνα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με προσόντα, όρεξη και ταλέντο να αναπτυχθούν. Επενδύει ανελλιπώς στην τεχνολογία, ως αναπόσπαστο κομμάτι του μετασχηματισμού και της εξέλιξης του Οργανισμού.

  Μιχάλης ΟρφανίδηςChief Make Up Artist Beauty Line

  Μια διαδρομή 20χρόνων σε ένα οργανισμό που στο επίκεντρο του έχει τον άνθρωπο. Ο δρόμος της επιτυχίας ήταν μέσα από ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανέλιξης.

  Γεωργία ΜιλήCategory Development Manager

  Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι στο χώρο εργασίας μου με περιμένει η δεύτερη μου οικογένεια! Και αυτό βιώνω κάθε μέρα!

  Ρεβέκκα ΣιδεράΥπεύθυνη Μαρκετινγκ – GSK

  Σεβασμός, Αφοσίωση και Αγάπη είναι τα συναισθήματα που με διακατέχουν ως μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ. Μέσα σε αυτή την πορεία των 15 χρόνων, αναπτύχθηκα και εξελίχθηκα ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

  Στέλιος ΦοινικαρίδηςΑνώτερος Γενικός Διευθυντής Φαρμάκων

  Ένας δυναμικός Οργανισμός που διαρκώς αλλάζει εξελίσσεται και πρωτοπορεί σε κάθε αποστολή που θα αναλάβει. Κύριο συστατικό αυτής της επιτυχίας αποτελεί το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, που μαζί με την Διεύθυνση φροντίζουν καθημερινά τη συνεχή εκπαίδευση και ευμάρεια όλων των συναδέλφων.