Skip to main content
efkeries check

“Οι άνθρωποί μας είναι η βάση για την επιτυχία μας
και η έμπνευση για το μέλλον μας.
Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη
και στην εξέλιξή τους.”

Μέλανι Μιχαηλίδου – Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Βιωσιμότητας

Ευκαιρίες καριέρας

Γιατί να εργαστείς σε εμάς;

Επιδιώκουμε να εμπνέουμε και να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας, επειδή πιστεύουμε στο ταλέντο και στις δυνατότητές τους, καθώς και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια – γνώσεις, εργασιακό περιβάλλον, κίνητρα – ώστε να συμβάλλουν στην καινοτομία και να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του Ομίλου.

Ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων νέων δημιουργώντας ευκαιρίες για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους μαζί μας και να αισιοδοξούν για το μέλλον τους.

Είμαστε περήφανοι που ο Όμιλος είναι πιστοποιημένος με τις διεθνείς διακρίσεις Great Place to Work και Investors in People Platinum, καθώς επίσης και για τη συμπερίληψή του στο Cyprus’ Best Workplaces™ 2024 List.

Μέσω των ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μεθόδων που εφαρμόζονται, ο Όμιλος στοχεύει στο να καλλιεργεί και να υποστηρίζει τη διά βίου μάθηση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν όλα τα πεδία δραστηριοποίησής μας, ανάλογα με τις ειδικότερες απαιτήσεις του προγράμματος και τις διαφορετικές ανάγκες του εκπαιδευόμενου προσωπικού.

Μέθοδοι εκπαίδευσης εργαζομένων
• Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Εργαστήρια
• Συμμετοχές σε Συνέδρια
• Coaching και Mentoring
• On the Job Τraining
• Απόκτηση Ακαδημαϊκών και Επαγγελματικών Τίτλων

Η προώθηση της ισότητας και της διαφορετικότητας, καθώς και η αρμονική σύνθεση διαφορετικών ικανοτήτων, ταλέντων και εμπειρίας εργαζομένων, καθορίζει την αναπτυξιακή προοπτική του Ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, στον Όμιλο μας απαγορεύουμε κάθε μορφής διάκριση βάσει προσωπικών χαρακτηριστικών διαφορετικότητας όπως η εθνικότητα, το φύλο ή το θρήσκευμα.

Επιπρόσθετα, καταδικάζουμε απερίφραστα και απαγορεύουμε την αναγκαστική ή παιδική εργασία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε παραβίαση, από συνεργάτες, των όσων προβλέπονται από τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας του Ομίλου ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να οδηγήσει σε τερματισμό της συνεργασίας.

Με κίνητρο να διατηρούμε τα μέλη μας διαρκώς ικανοποιημένα σε αναγνώριση των προσπαθειών τους, προσφέρουμε και μια σειρά από πρόσθετες παροχές:

 • Ταμείο προνοίας
 • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
 • Πλήρης κάλυψη των εξόδων για τη διενέργεια εξέτασης της κολονοσκόπησης σε όλα τα μέλη μας 45 ετών και άνω
 • Ασφάλεια ζωής & μόνιμης ολικής ανικανότητας
 • Επίδομα τέκνου
 • Έκπτωση στα προϊόντα του Ομίλου
 • Θεσμοθετημένες καθώς και Ad Hoc εκδηλώσεις για το προσωπικό, όπως και οι ετήσιες χρηματικές βραβεύσεις των αριστούχων παιδιών συναδέλφων
 • Επέκταση της άδειας μητρότητας μέχρι και 26 εβδομάδες. Οι νέες μητέρες μπορούν να επιλέξουν να λάβουν άδεια μητρότητας πέραν των 22 εβδομάδων που προβλέπει η νομοθεσία, λαμβάνοντας για τις τέσσερις επιπλέον εβδομάδες το ήμισυ των κανονικών απολαβών τους
 • Παρέχονται σε όλους τους νέους γονείς (άντρες και γυναίκες) κουπόνια αξίας 80 ευρώ μηνιαίως για αγορά παιδικών προϊόντων μέχρι το παιδί τους να φθάσει στην ηλικία των 2,5 ετών
 • Κάλυψη των εξόδων φαρμακευτικής Αγωγής σε όσα μέλη του προσωπικού αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης
 • Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ INTERNSHIP

Ενισχύστε την ακαδημαϊκή σας πορεία και θέστε τις βάσεις για το μέλλον σας συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης και Internship του Ομίλου ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, του ισχυρότερου Όμιλου προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ αποτελεί αξιακή μας αρχή η επένδυση στον άνθρωπο, στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του. Αυτό είναι που στοιχειοθετεί και τη βάση της επιτυχίας μας.

Με το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης και Internship στοχεύουμε στην εργασιακή κατάρτιση των συμμετεχόντων μέσα στο σύγχρονο, καινοτόμο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον του  Ομίλου μας. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εργαστούν δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ικανότητες, αλλά και να εφαρμόσουν σε πράξη όσα μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο.

Τα Προγράμματα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του Ομίλου μας απέναντι στην Κοινωνία και τη νέα γενιά για ευημερία και μόρφωση, προσφέροντας την ευκαιρία ανάπτυξης μέσω της εργασιακής εμπειρίας και εκπαίδευσης.

Eυκαιρίες καριέρας

Η ζωή στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ είναι απαιτητική, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρει δίκαιες ανταμοιβές και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης, εξέλιξης και ανέλιξης. Προάγουμε έναν χώρο εργασίας δίχως αποκλεισμούς, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες μας τις διαδικασίες.

Είμαστε περήφανοι που ο Όμιλος είναι πιστοποιημένος με τις διεθνείς διακρίσεις Great Place to Work και Investors in People Platinum, καθώς επίσης και για τη συμπερίληψή του στο Cyprus’ Best Workplaces™ 2024 List.

Σύμβουλοι Ευεξίας
Προγράμματα Θερινής Απασχόλησης & Internship
Λευκωσία
Βοηθός Κουζίνας
Σύμβουλοι Ομορφιάς
Λευκωσία
Λεμεσός

Tι λένε οι Άνθρωποί μας

Παναγιώτης ΔιονυσίουΔιευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής

Ο οργανισμός Παπαέλληνα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με προσόντα, όρεξη και ταλέντο να αναπτυχθούν. Επενδύει ανελλιπώς στην τεχνολογία, ως αναπόσπαστο κομμάτι του μετασχηματισμού και της εξέλιξης του Οργανισμού.

Μιχάλης ΟρφανίδηςChief Make Up Artist Beauty Line

Μια διαδρομή 20χρόνων σε ένα οργανισμό που στο επίκεντρο του έχει τον άνθρωπο. Ο δρόμος της επιτυχίας ήταν μέσα από ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανέλιξης.

Γεωργία ΜιλήCategory Development Manager

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι στο χώρο εργασίας μου με περιμένει η δεύτερη μου οικογένεια! Και αυτό βιώνω κάθε μέρα!

Ρεβέκκα ΣιδεράΥπεύθυνη Μαρκετινγκ – GSK

Σεβασμός, Αφοσίωση και Αγάπη είναι τα συναισθήματα που με διακατέχουν ως μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ. Μέσα σε αυτή την πορεία των 15 χρόνων, αναπτύχθηκα και εξελίχθηκα ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας

Στέλιος ΦοινικαρίδηςΑνώτερος Γενικός Διευθυντής Φαρμάκων

Ένας δυναμικός Οργανισμός που διαρκώς αλλάζει εξελίσσεται και πρωτοπορεί σε κάθε αποστολή που θα αναλάβει. Κύριο συστατικό αυτής της επιτυχίας αποτελεί το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, που μαζί με την Διεύθυνση φροντίζουν καθημερινά τη συνεχή εκπαίδευση και ευμάρεια όλων των συναδέλφων.

Τελευταία Νέα